Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Reuniunea Comitetului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Bihor


Întrunit la începutul săptămânii, Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Bihor a omologat rezultatele și clasamentele tuturor campionatelor din ediția 2017-2018 organizate de AJF Bihor. De asemenea, deja și-au manifestat intenția de a deveni membrii AJF Bihor, Rapid Crișul Oradea și NAC Labdarugo Egyesulet, care au și primit omologare provizorie.

De menționat însă că, alături de cele două, alte echipe nou constituite sunt interesate de a participa în competițiile fotbalistice bihorene, după cum anunță reprezentanții forului fotbalistic bihorean.

AJF mai informează că perioada de transferări din această vară a început pe 12 iunie și se va încheia pe data de 3 septembrie.

„Toți membrii afiliați au obligația de a-și achita toate restanțele financiare către AJF Bihor, în caz contrar nu vor avea dreptul de se înscriere în noul sezon competitional, 2018-2019”, mai transmit, printr-un comunicat, conducătorii Asociației Județene de Fotbal.

Supercupa României – faza județului Bihor – va avea loc în data de 22 august, de la ora 17, locația urmând a fi anunțată la sfârșitul lunii iulie.

La rândul ei, Comisia Județeană a Arbitrilor Bihor propune cluburilor afiliate ca echipele să delege 1-2 jucători la Cursul pentru dobândirea calității de arbitru, „în scopul eficientizării calității serviciilor prestate, a creșterii numărului valoric a arbitrilor și a propagării în rândul echipelor a noilor modificări și schimbări din Legile Jocului de fotbal”.

Într-o altă ordine de idei, AJF Bihor anunță că, în cadrul unei sesiuni de proiecte, a obținut finanțare nerambursabilă în valoare de 18.000 lei de la Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor, „pentru premierea echipelor meritorii și achiziționare materialor sportive specifice pentru echipele afiliate”.

Un alt proiect al AJF se adresează delegaților echipelor, arbitrilor și observatorilor, care va avea loc în data de 11 august, când se vor dezbate probleme privind corupția în fotbal și pregătirea campionatelor sub egida AJF Bihor.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *