Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Două jocuri de verificare ale baschetbaliștilor de la CSM CSU Oradea


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea vor susține în partea a doua a acestei săptămâni ultimele două jocuri de verificare din această vară. Astfel, campionii României vor primi, joi și vineri, la Arena Antonio Alexe, replica formației KK Igokea Aleksandrovac, din Bosnia-Herțegovina.

Prima partidă va avea loc joi de la ora 17 și este singura la care va avea acces publicul, fiindcă pentru meciul al doilea, programat vineri, de la ora 16:30, conducerea clubului bihorean a decis ca publicul să nu aibă acces, iar meciul să se desfășoare cu „ușile închise”.

„Accesul publicului nu va fi permis la cel de-al II-lea meci dintre amintitele echipe întrucât acesta va fi de fapt un antrenament comun. Decizia a fost luată în condițiile în care efectivul echipei orădene este subțiat atât de faptul că doi jucători se află în programul echipei naționale a României, cât și de problemele medicale cu care se confruntă Sean Denison, respectiv cea personală a lui Sean Barnette”, precizează clubul orădean, pe site-ul oficial.

Intrarea spectatorilor la primul joc însă va fi liberă, accesul în tribune fiind permis cu începere de la ora 16,15.

În ceea ce privește adversarul din această săptămână al „roș-albaștrilor”, acesta este deținătorul Cupei Bosniei, îl are pe Nenad Trajkovic ca antrenorul principal și cuprinde în cadrul lotului doi jucători americani, cinci bosniaci, patru sârbi, doi croați și un sloven.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *