Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Săptămâna Europeană a Mobilității, promovarea transportului nepoluant


Săptămâna Europeană a Mobilității oferă oamenilor oportunitatea de a medita asupra adevăratei utilități a străzilor din orașe și de a dezbate soluții concrete de combatere a anumitor provocări, precum poluarea aerului și poluarea fonică, ambuteiajele, accidentele de circulație și problemele de sănătate.

În anul 2018 campania inițiată de Ministerul Mediului și Agenția Națională pentru Protecția Mediului promovează soluțiile de mobilitate partajată și evidențiază beneficiile unor mijloace de transport mai puțin poluante. În cadrul campaniei participă: primării, instituții de învățământ, companii private.

Program de activități:
17 – 21 septembrie 2018
Campanie de informare a cetăţenilor privind promovarea mijloacelor de transport nepoluante în detrimentul autoturismelor personale – distribuirea de pliante de către elevii de la „Asociația Shemaya”, Oradea.

18 – 19 septembrie 2018
Desenăm, ne mișcăm, viața bună căpătăm! – jocuri, desene pe asfalt în aer liber cu participarea elevilor de la Școala „Nicolae Bălcescu” – marți, 18 sept. 2018 – la ora 10, Școala „A. Iancu” Oradea – la ora 11, „Eco-mobility”- Expoziție de desene – Colțul Verde la sediul APM Bihor, cu participarea Școlii „Dacia”, Oradea, Școala „A. Iancu” Oradea, miercuri, 19 sept. la ora 11.

20 septembrie 2018
Vizitarea Turnului Primăriei Municipiului Oradea – la ora 15 – a elevilor Școlii „Dacia” Oradea.

21 septembrie 2018
Mișcare și sănătate – concurs de biciclete – Parcul 1 Decembrie, la ora 11 – participă elevii de la Liceul cu Program Sportiv „Bihorul”.

Organizatori: Primăria Municipiului Oradea, Agenția pentru Protecția Mediului Bihor, G.N.M.- Comisariatul Județean Bihor

sursa: oradeaindirect.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *