Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, la Sala Sporturilor Oradea


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor se pregăteşte să organizeze cel mai mare eveniment din acest an dedicat pieţei forţei de muncă. Pe data de 19 octombrie, în intervalul orar 9-16, toţi agenţii economici interesaţi să angajeze şi toate persoanele care vor să-şi găsească un loc de muncă îşi vor da întâlnire la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, desfăşurată la Sala Sporturilor “Antonio Alexe”, Oradea.

Misiunea agenţiei este de a media cererea şi oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Prin această nouă bursă dedicată absolvenţilor, se dorește să se asigure noi oportunităţi în carieră absolvenților, în căutarea unui loc de muncă iar interesul vizitatorilor să fie unul pe măsura anvergurii evenimentului şi a numărului de locuri de muncă. Este cel mai mare eveniment de acest tip organizat anul acesta în Oradea şi judeţul Bihor. Evenimentul este dedicat absolvenților pentru a veni în sprijinul angajatorilor din județul Bihor care doresc angajarea lor în muncă.

În cadrul bursei din 19 octombrie, AJOFM Bihor furnizează servicii de informare, consiliere și mediere persoanelor în căutarea unui loc de muncă dar și suport tehnic privind măsurile active promovate: prime, subvenții, pachete de mobilitate, ucenicie și stagiatură.

Békési Csaba, Director  Executiv,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *