Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSU CSM Oradea s-a impus în jocul de la Alexandria


Echipa bihoreană de baschet feminin CSU CSM Oradea s-a impus în jocul de la Alexandria, pe care l-a disputat sâmbătă, în cadrul etapei a V-a din Grupa B valorică a campionatului Ligii Naționale.

Meciul, disputat în compania localnicelor de la CS Municipal, a fost controlat cu autoritate de elevele antrenorului Mihai Coldea, care s-au impus în final cu scorul de 77-62.

De fapt, toate cele patru reprize au fost câștigate de orădence, scorurile realizate de aceste pe sferturi fiind: 27-17, 24-23, 11-9 și 15-13.

Echipa orădeană a avut procentaje mult mai bune decât adversarele, atât la recuperare, cât și la aruncările din acțiune, ele reușind cea de-a doua victorie consecutivă din actuala ediție de campionat.

Ioana Gavra a fost principala marcatoare a bihorencelor, cu 18 reușite. Ea a fost secondată de Nicoleta Andreea Mititelu, cu 15 puncte, în timp ce Tierney Pfirman și-a trecut în cont 13 puncte, Ruxandra Chiș, 11, Mirjana Beronja, 9 puncte, iar Anisia Croitoru, 8 puncte.

De la gazde, Mihaela Mazilu a fost cea mai eficace, cu 24 de puncte înscrise.

În urma acestei victorii, CSU CSM Oradea a acumlat 5 puncte, după ce a înregistat în trei jocuri, două victorii și o înfrângere.

În runda următoare, bihorencele vor evolua acasă, miercuri, de la ora 13, cu Rapid București.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *