Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Ziaristul român, promotor al Marii Uniri. 100 de ani de jurnalism profesionist în România (1919-2019)”


Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România organizează, în parteneriat cu Radio România, celebrarea unui veac de existență a organizației, ca pe o sărbătoare a jurnalismului profesionist din România întregită.

În Sala de concerte a Radiodifuziunii Române, în data de 26 septembrie 2019, de la orele 16, are loc evenimentul amintit, susținut și de Guvernul României. Sunt invitate oficialități ale statului român. De asemenea, reprezentanți ai celor două biserici care au contribuit la făurirea României Mari, reprezentanți ai Ambasadelor acreditate la București, instituții partenere și sponsori tradiționali ai UZPR, membri ai altor uniuni de creație din România, reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale.

Vor fi prezenți jurnaliști membri ai UZPR din București, din filialele din țară și din diaspora, precum și din zonele limitrofe țării. Sunt invitați conducători de Trusturi de presă, importante redacții din presa online, presa scrisă, radio și televiziune.

Cei care doresc să participe la acest eveniment sunt așteptați la Sediul central din București, pentru a intra în posesia Invitației, cu locul și sectorul repartizat în Sală. Pentru cei din țară, aceste probleme se rezolvă la nivelul Filialelor. Locurile sunt limitate – 900.

În cadrul manifestării se va vorbi despre parcursul jurnalismului în ultimul veac și rolul organizației profesionale. Participanții se vor putea bucura și de un moment artistic,  muzical.

Departamentul de comunicare al UZPR     (Preluat de pe site-ul U.Z.P.R.)

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *