Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Presa bihoreană a mai pierdut un jurnalist. S-a stins din viață profesorul Nicu Răcuciu


Ziaristul aleșdean se confrunta cu probleme de sănătate. În ultimele zile, el a fost internat la Spitalul Județean din Oradea.

Prof. Nicu Răcuciu a fost absolvent al Universității Babeș – Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Istorie – filozofie. A cochetat cu ziaristica încă din anii de dăscălie. A devenit ziarist profesionist după anii 89, când a putut să-și exprime în scris gândurile, fără cenzură. A fost unul dintre membrii fondatori al Uniunii Ziariștilor Profesioniști, Filiala Bihor, în cadrul căreia a desfășurat o bogată activitate.

În calitate de ziarist profesionist a colaborat cu mai multe publicații: Informația de Vest, Crișana Plus, Tribuna Învățământului, Cotidianul Crișana etc… În anii 2001 – 2002 a fost redactor șef al publicației „Noua Gazetă de Aleșd„. De asemenea a fost colaborator și redactor permanent al publicației AleșdOnline. Până în prezent în mapa sa profesională se află peste 5.000 de articole publicate.

Prin informațiile și materialele publicate a respectat deontologia profesională aducându-și aportul la bunul mers al vieții economice, sociale, culturale, religioase și sportive din Aleșd.

Redacția AlesdOnline  transmite profunde condoleanțe familiei îndoliate.

Aceleași sincere condoleanțe transmit familiei profund îndurerate și colegii de la Uniunea Ziariștilor Profesioniști – filiala Bihor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *