Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

A doua ediţie a Cupei Internaţionale de Taekwon-do ITF “General Choi”


În perioada 30 iunie – 2 iulie 2017, la Oradea, s-a desfăşurat a doua ediție a evenimentului sportiv Cupa Internaţională de Taekwon-do ITF “General Choi”, un regal de taekwon-do în memoria părintelui fondator al taekwon-do-ului, celebrul General Choi Hong Hi.

Organizat cu mult fast de Federaţia Română de Taekwon-do I.T.F. şi Clubul Sportiv Tae­Kyon Oradea, prin președintele acestuia, Alexandru Sas, evenimentul a reunit peste 300 de sportivi , în total 19 cluburi sportive participante din România, Moldova, Ungaria și Bulgaria.

“Pentru mine, această cupă internaţională aflată la a doua ediţie, este un eveniment de suflet, pentru care am depus eforturi deosebite să îl aducem la stardelele unei competiţii internaţionale, începând cu amenajarea locaţiei, medaliile şi cupele oferite şi, nu în ultimul rând,  desfăşurarea logistică a întregii competiţii. 

A fost un eveniment excepţional şi le mulţumesc tuturor celor implicaţi în organizarea lui. Sunt foarte mândru de rezultatele clubului nostru, am participat cu 24 de sportivi care au obţinut aprox. 40 de medalii. În plus, am reuşit să ocupăm locul 2 în clasamentul general la seniori, iar doi dintre sportivii noştri au fost desemnaţi cei mai buni sportivi ai competiţiei: Borza Maia la juniori II, III şi Vlad Gavruţă la seniori.”, a declarat Alexandru Sas, organizator şi preşedinte al C.S. Tae-Kyon Oradea.

Competițiile de taekwon-do au fost dedicate sportivilor juniori III, II, I și seniori, fiind împărțite pe 4 probe de concurs: tull, luptă, spargeri-forţă şi tehnici speciale.

Acestea sunt rezultatele oficiale generale ale evenimentului, în funcție de categoriile de vârstă și în baza medaliilor cumulate de reprezentanții cluburilor sportive la probele de concurs:

Clasament general pe cluburi JUNIORI III, II, I și SENIORI :
Locul 1. CS WOLF – Oradea
Locul 2. C.S. P.U.M.A. – Sibiu
Locul 3. CS LIGA DE EST – Vaslui

Clasament general pe cluburi – Juniori II și III:
Locul 1. C.S. P.U.M.A. – Sibiu
Locul 2. CS WOLF – Oradea
Locul 3. Hungarian Taekwon-do Team

Clasament general pe cluburi – Juniori I:
Locul 1. CS LIGA DE EST – Vaslui
Locul 2. CS WOLF – Oradea
Locul 3. CS ȘTIINȚA-DRAGONUL – Baia Mare

Clasament general pe cluburi – Seniori:
Locul 1. CS ȘTIINȚA-DRAGONUL – Baia Mare
Locul 2. CS TAE-KYON – Oradea
Locul 3. CS LIGA DE EST – Vaslui

Ceremonia de deschidere oficială a evenimentului a fost una fastuoasă, cu participarea tuturor membrilor conducerii Federaţiei, în frunte cu Cosmin Oprescu, preşedintele acesteia.  Cei mai buni sportivi au fost premiaţi şi aplaudaţi pentru performanţele obţinute:

FEMININ MASCULIN
JUNIORI II si III BORZA MAIA (CS TAE-KYON – Oradea) SAV DENIS ANDREI (CS HARD STEEL – Hunedoara)
JUNIORI I POPA BEATRIX (CS STIINTA-DRAGONUL – Baia Mare) CHIRIAC ANDREI (CS LIGA DE EST – Vaslui)
SENIORI ROMERO ALICIA (HUNGARIAN TAEKWON-DO TEAM) GAVRUTA VLAD (CS TAE-KYON – Oradea)

Evenimentul a fost organizat de Federaţia Română de Taekwon-do I.T.F. şi Clubul Sportiv Tae­Kyon Oradea.

Laura Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *