Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

A fost semnat Memorandumul pentru Bihor


Cincizeci de reprezentanți ai domeniilor existențiale în Bihor (cultură, culte, politică, economic, social, sport, învățământ, minorități, etc.) au semnat “Memorandumul pentru Bihor”.

În anii care au trecut de la Revoluția din 1989, s-a dovedit că lipsa de colaborare, orgoliile nejustificate, dezinteresul pe care le-au manifestat cei care au răspuns de destinele județului nostru, au făcut ca în multe domenii să se piardă proiecte importante, să nu se  realizeze dezvoltarea armonioasă a Bihorului.

Semnatarii Memorandului cred cu tărie că destinele Bihorului trebuie hotărâte de oameni și instituții responsabile care-și dăruiesc dragostea și priceperea, pentru județul de pe Crișuri. Bihorenii merită să se bucure de tot ceea ce are de oferit Bihorul locuitorilor săi, fiindcă este unul dintre cele mai dăruite județe de Dumnezeu. Cei care răspund de destinele sale, sunt obligați să facă ceea ce trebuie, pentru ca bihorenii să trăiască în pace și prosperitate.

 

Reprezentanții mediului de afaceri din Bihor propun soluții viabile pentru evoluția județului. Forțele politice, academice, patronale, culturale, religioase, civice, au ajuns la un consens care să contureze principalele priorități economice, culturale, educționale ale județului Bihor.

 

Dorel Puchianu, Secretar General FOP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *