Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

A patra expoziție IMPULS la Era Shopping Park


 

Joi seara, la Era Shopping Park, a avut loc vernisajul celei de a patra expoziție IMPULS, „Design Poligonal”, a studentului Dienes Oliviu.

La eveniment au luat parte organizatorii proiectului, decanul Facultății de Arte, doamna Corina Andor, directorul de Departament, Teofil Știop, coordonatorul expoziției, Ana-Maria Abrudan, David Indig, din partea Ars Nobilis.

”Dienes Oliviu, student în anul II la specializarea Design, prezintă în cadrul expoziției Impuls o serie de lucrări create de-a lungul anilor de studiu, dar și lucrări create în timpul liber. În aceste lucrări se pune accent pe realizarea machetelor 3D cu scopul vizualizării tuturor funcțiilor importante ale obiectului ales. În acest sens, lucrările conțin vederi detaliate ale interioarelor produselor, cât și referințe la îmbinări și variante cromatice sau de forme. Tematica variază de la amenajări, diverse obiecte de mobilier și obiecte de uz casnic, concepute în mod eficient și ecologic, până la modele-concept care se pot întâlni în jocurile video. Unele lucrări se disting prin complexitatea lor, cum ar fi Râșnița, care conține schițe detaliate cu mecanismul funcțional din interiorul ei, sau prin materialele și tehnologiile folosite la Casca de Snowboarding, unde se utilizează sisteme avansate de ventilație și materiale alese special pentru performanțe ridicate. De remarcat este efortul studentului de a evita orice fel de scurtătură în procesul de modelare computerizată, sculptând detalii și aspecte ale produsului care, chiar dacă nu vor fi vizibile în unele randări, vor putea fi surprinse ușor în randările ulterioare”, a scris în catalogul evenimentului conf. univ. dr. Ștefan Gaie.   

Calendarul următoarelor evenimente IMPULS este:

31 mai a.c. – Arte Decorative – Alice Condurache, Tucano Coffee, Aurora Retail Mall, orele 18;

1 iunie a.c. – Pictură și Multimedia – Tiberiu Zsoldi, Muzeul Orașului Oradea, orele 18;

2 iunie a.c.- Design – Oliviu Deines Ana, Aula Magna, Strada Universității nr. 1, orele 18.

 

Cristina PUȘCAȘ

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *