Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Între 5-8 octombrie sosește cea mai frumoasă toamnă, ”Toamna orădeană”


”Toamna orădeană” răspândește bucuria de a trăi, cu care se mândresc locuitorii, prin diversitatea și istoria orașului. Potrivit autorităților anul acesta este unul cu adevărat special și energia cuprinde tot orașul.

Două amplasamente principale îi întâmpină pe orădeni, dar și turisti: Piața Unirii – cu ”Taste of Oradea” (Gust de Oradea) și Cetatea Oradea – cu ”Street Food” (Mâncare de stradă).

Piața Unirii va găzdui 4 zile de concerte extraordinare, iar printre cei care vor asigura muzica de calitate îi amintim pe Delia, Smiley, Zdob și Zdub, The Motans, Lora și mulți alții. Piața va fi animată de artiștii stradali și personaje fantastice ale companiilor de teatru stradal din Franța și Olanda, împreună cu alți artiști români, iar activitățile pentru copii îi vor face și pe ei să se simtă speciali.

În zona de food (mâncare) – Taste of Oradea (Gustul de Oradea) din Piața Unirii este dat de cele mai bune restaurante din oraș care-și scot bucătarii cei mai pricepuți în stradă și fac poftă trecătorilor, cu rețetele lor.

Organizatorii doresc să ofere o experiență unică participanților, pentru că sunt foarte atenți cu modul de prezentare al produsele pe care comercianții le propun.

Cetatea Oradea devine locul unde se scrie din nou istorie, despre oameni frumoși, mâncare grozavă și muzică excelentă. La Street Food de la cetate turiștii au parte de cel mai bun spectacol al mâncărurilor de stradă (streetfood), care vine la pachet cu o superbă atmosferă creată de Vița de Vie, Golan, Alexandrina, Lucia.

Ediția 2017 se desfășoaraă și în cartierele orădene, prin organizarea unor concerte de muzică instrumentală sau spectacole de stradă inedite.

Evenimentul Toamna Oradeană se deschide în 5 octombrie la ora 16, simultan în cele două amplasamente principale, Piața Unirii și Cetatea Oradea și se încheie duminică, 8 octombrie cu focuri de artificii.

Biroul de presă al Primăriei Oradea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *