Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

”Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, programul în licee a Agenției Antidrog


În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2017, în cadrul programului naţional ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, la solicitarea unităţilor de învăţământ, reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Bihor au desfăşurat activităţi de prevenire a consumului de droguri, cu caracter nonformal.

Scopul acestui program este implicarea tuturor elevilor şi a cadrelor didactice în activităţi care să răspundă intereselor şi preocupărilor diverse ale acestora, să pună în valoare talentele şi capacităţile elevilor în diferite domenii, şi nu doar în cele prezente în curriculumul naţional, şi să stimuleze participarea lor la acţiuni variate, în contexte nonformale.

Astfel, Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bihor (CPECA), este parteneră în acest program şi au organizat, în funcţie de caracteristicile psihologice ale vârstei, de interesele şi aptitudinile copiilor, activităţi de prevenire antidrog cu caracter nonformal, denumite „Ora antidrog altfel!”. Acestea s-au derulat în următoarele unităţi de învăţământ din muncipiul Oradea: C.N. „Iosif Vulcan” Oradea, C.E.„Partenie Cosma” din Oradea precum şi la sediul IPJ Bihor.

CPECA Bihor şi-a propus în această perioadă desfăşurarea de activităţi de prevenire, care au constat în: concursuri de cunoştinţe „Cine ştie câştigă”, vizionări de filme şi spoturi cu mesaj antidrog, activităţi cultural-artistice.

 

 sursa: CPECA Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *