Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Altfel de educație – acces la succes!


Marți, 28 aprilie 2020, începând cu ora 16, a avut loc atelierul cu tema „Altfel de educație – acces la succes!”, organizat de Asociația pentru Educație și Formare „TopFormalis” din Oradea, pe platforma Zoom, în cadrul proiectului „Clubul Prietenilor TopFormalis” ediția a IV-a 2020, inclus în Calendarul Activităților Educaționale Județene al Inspectoratului Județean Bihor.
Moderatorii atelierului au fost: d-na prof. Maria Serafim (Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Orizont” Oradea), d-na prof. Simona Lucaciu (Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Oradea) și dl. prof. Körmendi Gyula (Școala Gimnazială Zelk Zoltan Valea lui Mihai).
Scopul întâlnirii virtuale a fost reprezentat de dezbaterea unor metode didactice și strategii psihologice de abordare a copiilor în această perioadă de izolare.
La activitate au participat un număr de 53 de cadre didactice, care predau în învățământul preuniversitar din județele: Arad, Bihor, Hunedoara și Sălaj.
Participanții au urmărit o prezentare în format PPT, referitoare la un studiu asupra efectelor psihologice ale izolării sociale ale copiilor și și-au prezentat propriile experiențe legate de activitatea lor didactică din această perioadă. Concluzia întâlnirii a fost aceea că oamenii pot împărtăși valori comune și pot transmite idei relevante chiar dacă sunt la distanță fizică unii de ceilalți.

 

Prof. univ. dr. Valentin Cosmin Blândul
Președinte al Asociației pentru Educație și Formare „TopFormalis” Oradea
Telefon: 0040 745 267047
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *