Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Antrenorul Cristian Dulca detașat de la Luceafărul la Șirneasa, în Valea Jiului


Echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a rămas fără antrenorul principal Cristian Dulca în această săptămână. Acesta nu a fost demis sau și-a prezentat demisia, ci mai degrabă detașat, la o altă echipă care-l are ca susținător financiar pe omul de afaceri Nicolae Sarcină, ACS Şirineasa.

Cum echipa din Liga a III-a, care luptă pentru promvare, nu a început tocmai bine returul de campionat, investitorul celor de la Șirneasa și de la Luceafărul a decis să-l trimită pe Dulca pe banca tehnică a echipei ce evoluează în Valea Jiului.

„Este adevărat, merg la Şirineasa să ajut la promovare. O fac pentru acest proiect, în care cred. Când omul care are încredere în tine îţi cere să-l ajuţi, este normal să o faci”, a declarat, antrenorul clujean Cristian Dulca pentru Liga2.ro.

De menționat că antrenorul de până acum al celor de la ACS Şirinesei, Dan Vasilică, a fost demis luni seară.

În ceea ce-l privește pe Cristian Dulca, acesta a preluat Luceafărul în etapa a VI-a din Liga a II-a şi se desparte, cel puțin temporar, de ea după etapa a 25-a.

Rolul de antrenor principal la Luceafărul Oradea îi va redeveni, astfel, lui Cristian Lupuţ, care va fi secondat de Ioan Pap Deac, cei doi conducând echipa şi după plecarea lui Erik Lincar, sezonul trecut.

În următorul joc, echipa bihoreană evoluează, sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu, cu Metaloglobus Bucureşti.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *