Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Antrenorul Sebi Tudor pleacă de la echipa de handbal CSM Oradea


După opt ani de zile pe banca tehnică a clubului CSM Oradea, antrenorul Sebastian Tudor se desparte în acestă vară de formația bihoreană de handbal masculin, pe care a condus-o de mai multe ori către Liga Națională, fără ca echipa să ajungă să mai joace în primul eșalon, pentru că nu s-au găsit soluțiile financiare ca aceasa să fie susținută pe prima scenă a handbalului masculin românesc.

Tehnicianul orădean a acceptat acum o nouă provocare și după ce a primit oferta echipei feminine Crișul Chișineu-Criș a ales să schimbe profilul și să devină și tehnician de fete.

„Antrenorul Sebastian Tudor se desparte de CSM Oradea. Cel care a ghidat activitatea secției de handbal masculin pe parcursul ultimilor ani, perioadă în care din punct de vedere sportiv a obținut rezultate foarte bune, a decis să accepte o nouă provocare în carieră. Pe această cale conducerea CSM Oradea îi mulțumește lui Sebi pentru activitatea depusă în slujba secției de handbal. El s-a alăturat CSM-ului în urmă cu opt ani. O perioadă îndelungată, pe parcursul căreia a demarat mai multe proiecte, cu care a înregistrat succes, cel mai recent fiind clasarea pe primul loc în Seria B a Diviziei A (al 2-lea eșalon handbalistic al țării). Totodată clubul orădean îi urează mult succes în următoarea provocare”, este anunțul pe care conducerea clubului bihorean l-a făcut pe site-ul oficial.

De partea celaltă, antrenorul Sebastian Tudor și-a anunțat și el prietenii și colaboratorii pe pagina de facebook, unde a scris: „După 8 ani petrecuți la echipa de handbal CSM Oradea, a venit momentul să închei acești ani mândru de ceea ce am realizat la acest club! Oricare a fost postul pe care l-am ocupat la această echipă, am ajuns acolo nu prin forțele proprii în totalitate, ci și cu ajutorul jucătorilor senzaționali, al oamenilor alături de care am asudat! Nu aș fi ajuns nicăieri fără astfel de oameni în jurul meu! Multumesc tuturor care ne au susținut în toți acești ani și au crezut în noi!!!!”

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *