Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Arbitrii de fotbal bihoreni transferați la Satu Mare, ca urmare a conflictului local


La sfârșitul lunii iunie, un grup de arbitri divizionari bihoreni s-au transferat la Comisia Județeană a Arbitrilor Satu Mare, în urma acordului CJA Bihor vizat de Comisia Centrală a Arbitrilor. Printre arbitri transferați se numără Octavian Șovre, Rareș Vidican, Radu Pascu, Sergiu Albu, Alexandru Corb, Bogdan Gireada, Gabriela Toderaș, Rareș Lakatoș, Ciprian Danșa și Marius Omuț.

Măsura „cavalerilor fluierului” din Bihor, ajunși la Satu Mare, survine ca urmare a disensiunilor apărute între aceștia și noua conducere a Asociației Județene de Fotbal Bihor.

Am luat această decizie deoarece doresc să-mi desfășor activitatea într-un mediu plăcut în care să mă pot concentra doar pe arbitraj și să evit astfel orice fel de neconcordanță cu CJA Bihor. În momentul de față cred că este cea mai înțeleaptă decizie iar în asentimentul meu sunt și colegii mei care m-au urmat”, a declarat Marius Omuț.

În altă ordine de idei, începând de luni, arbitrii din Liga I se află la cursul de pregătire de la Cheile Grădiștei, județul Bihor fiind reprezentat de doi arbitri, Florin Marcu și Iulius Timar.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *