Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Articulațiile sunt tratabile întotdeauna, chiar și la vârste înaintate


„Ține-ți minte un adevăr simplu și nu ascultați de nimeni: articulațiile sunt tratabile întotdeauna, chiar și la adânci bătrânețe“ afirmă prof. Liao Chan.

Acest medic a declarat că poate vindeca osteochondroza de 18 ani doar în câteva luni. În 80 de zile o vindecă complet pe bunica, cu artrită. Dar durerea la nivelul articulațiilor, cu abordare corectă va înceta în doar 4 zile!

Timp de 45 de ani de activitate, specialistul chinez a confirmat fiecare declarație, în practică. Imediat după difuzarea la TV a unui interviu pe tema ”cum menținem articulațiile la orice vârstă“, profesorul Liao Chan, a fost de acord să ofere un interviu.

— Spuneți-mi vă rog, dacă afirmația este adevărată, că bolile articulațiilor și osteochondroza – sunt „obligatorii“ sateliți al maturității?

— Desigur, acest lucru nu este adevărat. Sateliții imediați ai maturității – sunt supra-dependența față de medicii care vă tratează de 10 ani și nu vă pot vindeca. Articulațiile și întregul schelet, pot fi supuși tratamentului la orice vârstă. Acesta nu este un miracol, e o știință obișnuită. Dacă știi secretul și ai un pic de disciplină – te poți vindeca chiar și în condițiile de acasă foarte repede, ceea ce fac pacienții mei.

— Și care este secretul?

— Secretul constă în înțelegerea cauzei durerii. În general în tratatele medicale se fac referiri la peste 147 de cauze posibile ale bolilor de osteochondroză și artroză, dar cauza este una: pierderea elasticității articulațiilor, vertebrelor și cartilajului și de aici provine durerea. Ele se uzează din cauza alimentării insuficiente cu sange.

Iată și secretul:  restabilind fluxul sanguin, noi le vindecăm !

— Da, dar se crede că restabilirea fluxului sanguin, după 45 de ani, este aproape imposibilă?

— Toate acestea sunt prostii ! Personal m-am scos din scaunul cu rotile după un accident, care este mai teribil decât vârsta de 45 de ani.

— Iar Dvs. ați scos pe alții din scaunul cu rotile?

— Și nu numai o dată. Cei mai mulți dintre pacienții mei – sunt oameni obișnuiți de peste 40 de ani, la care boala a aparut „cu vârsta.“ Ei vin cu probleme similare: osteochondroza, osteoartrita, artrita, radiculita, nervi prinși. Aceste boli ne hărțuiesc și ne încurcă să trăim. Se plâng de durere, de mersul greoi. Aparent sunt oameni obișnuiți, nu sportivi și invalizi. În majoritatea cazurilor se plâng: „De ce mie mi se întâmplă, pentru ce?“. Eu le răspund: nu vă lamentați, ci haideți să restabilim circulația sanguină !

— Și cum restabiliți circulația de sânge la această vârstă?

— Până nu demult am tratat oamenii în sla de sport, cu ajutorul mișcărilor, cu un complex de 96 de exerciții. Este foarte eficient, dar foarte greu și metoda e foarte lungă. Oamenilor le este dificil, nu au timp pentru a vizita sala de sport.

— Este posibil de a vindeca articulația inflamată prin apăsarea anumitor puncte de pe corp?

— Posibil doar de a atenua sau elimina durerea, dar articulația nu se va vindeca, trebuie ca presopunctura s-o facă un profesionist. După cum este bine cunoscut, nu prea există mulți medici buni, profesioniștii pot fi numărați pe degete. Și aproape mulți dintre ei trăiesc în China. Voi însă nu veți fi în stare să călătoriți în China la fiecare acutizare a durerii. Dar, nu vă faceți griji. Există o cale, o metodă mai ușoară și modernă și am găsit-o.

— Cât e de interesant! Împărtășiți-le vă rog ideile și cititorilor noștri?

— Centrul nostru de tratament și recuperare este primul din lume care a obținut certificat de acces la cele mai noi medicamente pentru boli degenerative, de disc și dureri articulare, dezvoltat pe baza tradițiilor medicinei chinezei antice. Vă mărturisesc sincer, că atunci când am auzit prima dată despre aceasta – am râs, pentru că nu credeam în eficacitatea sa. Dar am fost uimit când am terminat testarea: 4 560 de oameni complet vindecați de bolile lor, este mai mult de 94% din totalul subiecților. 5,6% au simțit îmbunătățiri semnificative, în numai 0,4%, nu au fost observate îmbunătățiri.

— Și ce fel de mod utilizați ?

— Vorbesc despre un mijloc special sub numele de Inflamaya Gel. Acesta este un remediu care vă permite, în doar 10 zile, să uitați de durerea de spate, de articulații și în termen de câteva luni să vindecăm chiar și cazurile cele mai grave.

— Cum acționează această cremă miraculoasă ?

— Dar aici nu este nici un miracol, ci o știință străveche, uitată, bazată pe plantele din care se pregătește crema împotriva durerilor articulațiilor, vânătăilor și întinderilor. Componentele conțin condroitină naturală și glucozamină, care ajută de a scăpa de dureri articulare și de a restabili funcțiile lor, fără o intervenție chirurgicală. Inflamaya Gel se face după o rețetă antică ale selkupilor care populează în nord-vestul Siberiei. Rețeta este transmisă din generație în generație și este păstrată secretă. Aici nu este nici un miracol, e știință uscată. Inflamaya Gel se prepară după rețeta veche din China, care este transmisă, din generație în generație și este păstrată strict secretă.

— Sunt impresionantă. Explicați-ne ce înseamnă pentru oamenii obișnuiți ?

Aceasta înseamnă că medicina medievală revine din trecut și veți fi capabili să vă vindecați boala la domiciliu într-o lună sau două. Inflamaya Gel nu îngheață fără efect anestezic, el „resetează“ organismul la nivel celular. Elimină cauza durerii și întoarce articulațiile coloanei vertebrale la starea inițială, normală. Pacientul nu numai scapă de simptomele dar și elimină rădăcina bolii – slăbită de celulele vechi și lente, aprovizionând cu sange cartilajul.

În primele zile Inflamaya Gel  repornește sistemul de regenerare a organismului și ameliorează durerea, ceea ce veți simți imediat. În termen de două sau trei săptămâni, tratamentul va fi finalizat, iar cel mai important lucru, pentru a preveni reapariția durerii în viitor, e necesar de aplicat crema timp de olună și jumătate.

— Inflamaya Gel ajută doar de osteoartrită și boli de osteochondroză?

Nu, vă spun, că acționează la nivel celular, restabilind alimentarea cu sânge. Se vindecă orice boală legată de nivelul articulațiilor și coloanei vertebrale – artroza și artrita, sciatica, reumatism, radiculita și osteochondroza, deplasarea discurilor vertebrale. Luxații, contuzii, oase vătămate, chiar și bătăturile – crema este surprinzător de eficientă.

— Acesta este un mijloc foarte interesant. Într-adevăr ea scăpă de toate aceste boli, nu doar elimină durerea?

Inflamaya Gel elimină durerea (în stadiile inițiale ale tratamentului), și aproape complet elimină boala articulațiilor. Nu mă înțelegeți greșit – îmi place activitatea fizică și sportul, și nu încetez să mă ocup, dar pentru majoritatea pacienților mei aceasta este – metoda cea mai simplă, eficientă și la prețuri accesibile de tratament.

— Cred că mulți mă vor întreba: dar unde putem procura această cremă?

Am dorit să începem o companie amplă de vânzări în farmacii – dar nu ne putem înțelege cu farmaciștii, deoarece Inflamaya Gel ar putea afecta businessul lor. Oamenii cu anii cumpără medicamentele lor, la niște prețuri de valoare mai mare decât ar trebui să fie.

Așa că vindem Inflamaya Gel exclusiv pe site-ul oficial. Dar există și plusuri – noi îl vindem fără intermediari, ceea ce ne permite să păstrăm un preț scăzut.

Livrarea se face prin poștă în numerar, iar pentru utilizarea cremei nu este nevoie de controlul unui specialist – tratamentul se face în condiții casnice. Dacă nu mă credeți de cuvânt încercați produsele concurenței. Vă asigur că nu veți găsi nimic chiar asemănător cu Inflamaya Gel, în eficiența sa.

— Profesore Chan vă mulțumesc pentru interviu! Dacă doriți să le transmiteți cititorilor noștri acum aveți ocazia?

Aș dori să atrag atenția cititorilor faptul că bolile spatelui și articulațiilor, «întineresc» și chiar durerile slabe periodice – motiv să acorzi atenție acestei probleme. Medicul nu va încerca să vă convingă să vă tratați.

Și țineți minte: durerile spatelui și a articulațiilor, nu numai că produc disconfort ci ele scurtează durata vieții cu 10-15 ani.

— P.S: Cititorii site-lui au posibilitatea de a comanda crema cu o reducere și veți uita de boli articulațiilor și coloanei vertebrale.

Lucia Zuza

7 Responses “Articulațiile sunt tratabile întotdeauna, chiar și la vârste înaintate”

 1. ovidiu
  august 30, 2017 at 9:14 pm

  Dupa toata vrajeala de mai sus, uitati-va si pe <> unde se vede pretul cu care se comercializeaza in Austria: 8 euro!

 2. ovidiu
  august 30, 2017 at 9:17 pm

  Mai exact: Inflamaya Gel 30g-Ayurveda und Venen Praxis-Dr. Mathew

 3. NOICA MIHAIL
  august 31, 2017 at 6:13 pm

  Am facut o comanda de 10 zile si n-a sosit.Astept raspuns

 4. Ferascu ion
  septembrie 4, 2017 at 12:20 pm

  Cine a Mai folosit acest gel si daca a avut rezultat

 5. Maxim Constantin
  octombrie 6, 2017 at 12:07 am

  Vedeți-vă de treabă și nu mai credeți tot ce se scrie, folosiți traditionalul gel cu Diclofenac iar cu diferența de bani faceți 12 zile de fizioterapie. Eu am luat țeapă cu 5 tuburi. După două tuburi nu simt decât o fierbințeală. În rest, tot strâmb merg. Vă doresc numai bine și mare grijă cu comenzile on-line

 6. Zota Corneliu
  noiembrie 2, 2017 at 5:13 pm

  Faptul ca medicamentul nu este în farmacii înseamnă o afacere monopolista, ticăloasă.

 7. Ana Angela Muntean
  decembrie 29, 2017 at 10:41 am

  Am folosit eu si e o teapa ordinara Inflamaya Gel.
  Aflati si de la mine o parere addevarata, e apa de ploaie, nu are niciun efect, trebuia sa-mi dau seama de la inceput de asta, am comandat si ca proasta doua flacoane de Inflamaya gel, unul am vrut sa-l dau inapoi, dar nu mai raspunde nimeni la nr de telefon care m-a contactat sa dau comanda.

  Nu au niciun nr de contact sau alte date pe site-urile cu inselatoria Inflamaya gel.

  Au cateva zeci de site-uri cu pareri fictive, bineinteles toate care lauda inselatoria asta.

  Datele teparilor cu Inflamayagel Inflamaya gel:
  comanda este trimisa de la urmatoarea adresa:
  MAKE PROFIT SRL
  IGOR PARINOV
  Bld. Timisoara nr. 84. Bucuresti
  Telefon: 0316302337

  SC MAKE PROFIT SRL
  CUI 36171184
  REG. COM: J40/7905/06.06.2016
  ADRESA: BUCURESTI SECTORUL 6, STR. 9 MAI NR. 10, PARTER, 17 MP, BLOC 11B, AP. 6
  BANCA GARANTIBANK

  SC MAKE PROFIT SRL
  CAPITAL SOCIAL 200 LEI
  RO95UGBI0000272014515EUR BANCA GARANTIBANK
  RO92UGBI0000272014516USD BANCA GARANTIBANK

  NU CUMPARATI INFLAMAYAGEL, veti regreta enorm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *