Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Artistul fotograf orădean, Ștefan Toth, expune lucrări inedite, în Ucraina


Expoziția retrospectivă intitulată ”Povestea imaginilor” a fost vernisată prima dată în data de 9 august 2016 la Muzeul Cetății și Orașului Oradea, cu ocazia aniversării a 65 de ani de viață a cunoscutului artist fotograf orădean. După vernisajul de la Oradea expoziția a devenit intinerantă fiind prezentată în sala de expoziții a Liceului de Arte a orașul Slatina (Ucraina) și Galeria ”Clio” din Arad. Marți 7 noiembrie la ora 17 expoziția a fost vernisată în Galeria ”Bastion” din orașul înfrățit cu Oradea: Ivano Frankivsk (UA). Publicul prezent la lansarea expoziției a fost salutat de către artistul fotograf Taras Dutka, președintele Fotoclubului ”Kolumb” (Organizație parteneră a Asociației Internaționale ”Euro Foto Art”).
Cele 65 de fotografii expuse au fost prezentate de reputatul artist fotograf Rostislav Kondrat EFIAP din Ivano Frankivsk (UA).
Expoziția organizată sub patronajul Consulatului General al României din Cernăuți rămâne la dispoziția publicului din Ivano Frankivsk până la data de 17 noiembrie 2017.
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *