Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Asociația Caritas Eparhial mulțumește donatorilor pentru colecta de Crăciun


Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a desfăşurat Colecta de alimente de Crăciun pentru copiii din centrul After School și cantina socială, în perioada 13 – 22 decembrie 2019, în centrele comerciale Era Shopping Park şi Selgros Cash & Carry.           

În această perioadă s-au colectat: 224 de litri de ulei, 207 de kg de făină, 162 de kg de orez, 187 de kg de zahăr, 217 pungi de paste făinoase, 587 de bucăţi de diferite dulciuri şi 242 de conserve. Pe lângă produsele neperisabile, au fost colectate şi alte produse, cum ar fi: fructe, produse lactate etc, dar oamenii au donat și bani. Astfel, s-a colectat suma de 2.173 de lei. În activitatea de colectare a alimentelor pentru copiii, din centrul de zi şi cantina socială, au fost implicaţi 35 de voluntari, care au desfăşurat 256 de ore de voluntariat. Bunăoară la Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu”, elevii au strâns 133 de litri de ulei, 194 de kg de făină, 80 de kg de orez, 94 de kg de zahăr, 274 de pungi de paste făinoase,  187  de bucăţi de diferite dulciuri şi 540 de conserve, pe care  le-au donat Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea.

Acţiunea, coordonată de  profesoara Carmen Chiş, a fost un real succes, datorită ajutorului dat de membrii comisiei SNAC, fiind susţinută de direcţiunea liceului şi de Consiliul elevilor. Asociaţia Caritas Eparhial Oradea mulţumeşte persoanelor  implicate în această colectă, voluntarilor şi în special, persoanelor care au făcut o faptă bună şi îi asigură pe donatori de faptul că toate donaţiile vor ajunge acolo unde este mare nevoie de acestea.

Ioana Tuță, Coordonatorul voluntarilor

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *