Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Membri Asociației Județene de Fotbal Bihor și-au ales noua conducere


În fruntea ei a fost ales arbitrul Radu Bitea, cel care l-a învins, în cadrul alegerilor de luni seara, pe cel care a condus AJF-ul bihorean în ultimii 12 ani, Valer Vancea.

Ca niciodată în ultimii ani, la Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Bihor, desfășurată la Casa de Cultură a Sindicatelor, s-au prezentat aproape toți membrii cu drept de vot. Mai exact au fost prezenți 46 din 47. Singurul care a lipsit a fost reprezentantul clubului Gloria Căbești.

După ce au fost prezentate raporturile de activitate pe anul precedent, s-a trecut la momentul mult așteptat, acela al alegerii noului președinte.

După ce cei doi candidați, Radu Bitea și Valer Vancea și-au prezentat în câte zece minute intențiile și obiectivele pe care și le-au propus, dacă vor fi aleși, reprezentantul Federației Române de Fotbal, juristul Paul Ciucur a explicat procedura de vot. Astfel, pe rând, fiecare membru al Adunării Generale cu drept de vot și-au exprimat în mod secret opțiunea, iar rezultatul final a fost 28-18 pentru Radu Birea, care preia ștafeta de la Valer Vancea, în fruntea AJF-ului.

Cu această ocazie au fost ales și cei doi vicepreședinți, care au fost propuși de membrii Adunării Generale și anume: Alin Popa (de la Bihorul Beiuș) și Mircea Fodor (de la clubul FC Bihor Legenda 1902).

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *