Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

În Olanda, au fost arși de vii 20 000 de purcei, înghesuiți în țarcuri strâmte


Au fost arși de vii – 20 000 de purcei înghesuiți în țarcuri strâmte, de unde nu aveau cum să fugă.

Dar fermele lui erau iadul pe pământ de multă vreme: purceluși bolnavi bătuți până la moarte;supraaglomerare extremă; animale lăsate să sufere cu organele scoase și cu oasele rupte.

Fermierul olandez Adriaan Straathof are o reputație care îți îngheață sângele în vine, iar Germania deja i-a interzis afacerea. Acum, și alte țări din Europa trebuie să facă la fel.

Fermierul speră să-și continue pur și simplu afacerea, dar dacă dăm acestui apel o amploare uriașă, presiunile noastre ar putea duce controalele la un cu totul alt nivel și i-ar putea determina pe legislatori să suspende licențele în timpul anchetării urgente a tuturor fermelor sale. Nu e timp de pierdut!

Către legislatorii locali, regionali, naționali și europeni:„În calitate de cetățeni indignați de suferința incredibilă a animalelor în fermele deținute de Adriaan Straathof, vă solicităm să profitați de toate posibilitățile oferite de legile locale, regionale, naționale și europene pentru a-i retrage licențele pentru creșterea animalelor, asigurându-vă că nu mai poate activa în acest domeniu și că nu mai poate deține animale de crescătorie sau de alt fel. Vă solicităm de asemenea să votați reglementări mai stricte privind incendiile și bunăstarea animalelor, pentru a ne asigura că ce s-a întâmplat acum nu se va mai repeta.”

Straathof este unul dintre cei mai mari proprietari de ferme de porci din Uniunea Europeană, deținând 6 megaferme în Olanda și alte lanțuri de ferme în Ungaria și în Germania. Și cu toate că autoritatea olandeză pentru siguranța alimentară I-a inspectat fermele de 14 ori și a raportat abuzuri, I-a impus amenzi, iar contravențiile se adună, afaceristul tocmai a primit licență pentru încă o fermă de 11 000 de porci!

Ajunge – asta nu e creștere de animale, e tortură industrială!

Împreună ne putem asigura că acestea au fost ultimele sale victime. Hai să creăm împreună un apel public masiv și să-i obligăm pe legislatori să intervină și să oprească următoare baie de sânge:

Mișcarea noastră a fost în prima linie a luptei împotriva violenței asupra animalelor, de la festivalul cărnii de câine din China și până la chestiunea comerțului nemilos cu sânge de cal. Știm că atunci când ne solidarizăm într-un număr masiv pentru protecția animalelor, lucruri incredibile se întâmplă – și de data asta va fi la fel.

sursa: Echipa AVAAZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *