Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Swimathon”, colectă de fonduri pentru proiecte comunitare


Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare în mai multe orașe din România (București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Oradea, Bacău, Ploiești) prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative/cauze/proiecte diverse de implicare în comunitate.

Având la bază un mecanism atractiv și creativ Swimathon oferă ocazia perfectă să te implici și să faci parte din schimbarea pe care ți-o dorești în comunitate. Lucrurile se mișcă, dacă faci valuri!

Mecanismul de strângere de fonduri este unul simplu și se desfășoară în trei etape obligatorii și o a patra opțională:

Sâmbătă, 25 iunie, începând cu ora 10, la Bazinul Olimpic ”Ioan Alexandrescu” se desfasoara cea de-a IV-a ediție a Swimathon-ului Oradea.

Evenimentul are ca scop atragerea de fonduri pentru susținerea și materializarea unui număr de 18 cauze inițiate de mai multe fundații și asociații din județul Bihor.
S-a reușit stangerea a peste 130.000 de lei, din sponsorizări ale companiilor și din donații individuale (350 donatori individuali).

La această ediţie sunt înscrişi 320 de înotători şi se speră la o prezenţă record de participanţi.
galerie

Înscrierea proiectelor și a cauzelor de către grupuri de inițiativă, organizații și companii (promotori). Fii Ambasador Fundraiser pentru proiectul care îți place cel mai mult și contribuie la strângerea fondurilor necesare pentru implementarea lui.
echipa
Pe culoarul numărul 8 al Bazinului Olimpic din Oradea, echipa A.B.A Crișuri a înotat 38 de lungimi de bazin petru a ajuta comunitatea.
”Este pentru prima dată când A.B.A. Crisuri Oradea participă cu o echipă completă la acest eveniment. Echipa a ales să înoate în beneficiul proiectului JUNIOR RANGER propus de ECOTOP Oradea, proiect care se adreseaza tinerilor iubitori de natură” a declarat Dorel Dume, director A.B.A. Crisuri.
Echipa de înotători a avut o galerie formată din colegi și familii care i-a încurajat, timp de 40 de minute, pe toți concureții.

Claudia Abrudan si Anca Mihociu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *