Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baza de tenis „Voinţa” la dispoziţia copiilor în vacanţă


Clubul Sportiv „Voinţa” Oradea invită la tenis, pe toată perioada vacanţei, pe elevi şi studenţi. Odată cu plecarea unor antrenori la secţia de tenis a Clubului Sportiv Municipal ca şi a majorităţii jucătorilor legitimaţi care s-au transferat şi ei la CSM, patru din terenurile clubului Voința au rămas neocupate.

tenis1

„Ori, ce e mai dezolant decât un teren de sport fără viaţă! Aşa că ne-am gândit, conducerea clubului şi antrenorii, să oferim aceste terenuri celor dornici să practice acest frumos şi spectaculos sport şi care nu au resursele financiare să închirieze un teren de tenis pe zgură”, a declarat Mircea Drăgoi, directorul clubului Voința.

tenis3

Astfel, de luni până vineri, între orele 8-16, elevii şi studenţii din Oradea, dar nu numai, sunt invitaţi să se bucure de mişcare în folosul sănătăţii. ”Sportul nu îmbunătăţeşte doar calităţile fizice ale copiilor. Practicarea tenisului creşte încrederea în sine, îmbină rigoarea tehnică cu imaginaţia fiind un sport al preciziei şi surprizei dar mai ales al bucuriei de a juca”, după cum a mai precizat Mircea-Teodor Drăgoi, directorul CS Voința.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *