Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Activităţi de vacanţă, pentru elevii bihoreni dotaţi intelectual


scoala de vara1 Inspectoratul Şcolar al Judeţului Bihor, în parteneriat cu Asociația Femeilor Ortodoxe a Episcopiei Oradea, Fundația „Consistoria Efrem Beniamin” Oradea, Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” Oradea, Liceul de Arte Oradea, Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Oradea organizează a doua parte a programului de vacanţă pentru elevii orădeni dotaţi intelectual, care include o şcoală de vară precedată de o tabără montană.
La ediţia a doua a Şcolii de vară de la Centrul Ortodox „Vasiliada” participă 25 de elevi de la ciclul primar și gimnazial. Activităţile cuprind un program atractiv scoala de vara2 care urmăreşte asigurarea unei alternative de petrece a timpului liber, dezvoltarea de competenţe de comunicare, lucru în echipă, competenţe artistice. scoala de vara3 Profesori de limba şi literatura română, matematică, desen, muzică şi religie organizează momente în care elevii sunt actorii principali, toate programele fiind complementare celor dezvoltate în mediul şcolar. Tabăra montană de creație de la Mănăstirile Izbuc, Poiana Florilor și Voivozi a reunit 100 de elevi de la ciclul gimnazial și liceal cu rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare.
Aceşti elevi sunt înscrişi în programe inițiate și implementate de Inspectoratul Școlar Județean Bihor în parteneriat cu instituții și organizații care dezvoltă programe educative care vizează elevi de la toate ciclurile de învățământ din județul Bihor și vin în întâmpinarea nevoilor părinților și elevilor.

Dinicu Braghină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *