Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Tăietori ilegali de lemn prinşi în flagrant de poliţiştii bihoreni


Bănuit de tăiere ilegală de arbori, prins în flagrant de polițiștii din Ineu – Prejudiciu recuperat.

taietori1 Miercuri, 11 ianuarie, la ora 13.45, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Ineu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor, în timp ce tăia cinci arbori specia carpen, de diferite dimensiuni, dintr-o pădure proprietate privată din localitatea bihoreană Husasău de Criș. Materialul lemnos a fost ridicat și restituit proprietarului.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea.

Bănuiți de tăiere ilegală și furt de arbori, depistați în flagrant de polițiștii din Tăuteu.

taietori6 Joi, 12 ianuarie, la ora 0.30, polițiștii Postului de Poliție Tăuteu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au prins în flagrant trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, toți din localitatea bihoreană Bogei, după ce tocmai au tăiat ilegal și au sustras 1,2 metri cubi de material lemnos, de esență carpen, dintr-o pădure de pe raza localității Bogei. Materialul lemnos și căruța în care a fost încărcat acesta au fost confiscate.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Postului de Poliție Tăuteu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Alina Dinu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *