Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbalistele de la CSU CSM Oradea au învins echipa Mureșul Tg. Mureș


Handbalistele de la CSU CSM Oradea și-au continuat cu succes parcursul invincibilității din noul an. Astfel, duminică, pe teren propriu, elevele antrenoarei Doina Ardelean au învins, cu scorul de 24-21, echipa Mureșul Tg. Mureș.

Partida, care a contat pentru etapa a XIV-a a campionatului Diviziei A, Seria Vest, a consemnat o repriză foarte bună pentru orădence, care la pauză conduceau cu șase goluri, scor 13-7.

Deși în partea a doua oaspetele au mai redus din diferență, CSU CSM Oradea s-a impus în final, cu 24-21 și a obținut cea de-a șasea victorie consecutivă și a cincea din noul an.

Această evoluție fulminantă din ultimele etape a propulast-o pe formația bihoreană până pe locul al V-lea al clasamentului, cu 18 puncte, după ce în 11 jocuri are acumulate 6 victorii și 5 înfrângeri.

Principalele marcatoare pentru formația orădeană au fost de această dată Elisabeta Hlinca, autoare a 8 goluri, Aurelia Cristoaica, cu 7 reușite și Georgiana Codrea, cu 5 goluri.

Prima etapă din returul campionatului Diviziei A, Seria B la handbal feminin a mai consemnat rezultatele: CSU Reşiţa – Sepsi Sfântu Gheorghe 35-22, CSM Slatina – Extrem Baia Mare 31-18 și ACS Crişul Chişineu Criş – Naţional Braşov 26-31.

În etapa viitoare, CSU CSM Oradea va evolua în deplasare, cu Extrem Baia Mare, duminică, 12 februarie.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *