Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Clubul Sportiv Basti Box Salonta a participat la o serie de evenimente


Clubul Sportiv Basti Box Salonta fost implicat în ultimele săptămâni într-o serie de evenimente. Mai întâi, CS Basti Box a fost invitat în oraşul Gheorgheni din judeţul Harghita, unde, anual salontanii participă la Cupa Lacul Roşu, de către partenerii din Budapesta – Academia de Box Madarfeszek, în vederea dezvoltarii parteneriatului și în mod special a boxului în Salonta și Gheorgheni.

Apoi, pugiliștii salontani au participat la un antrenament comun în Ungaria, la Nyiregyhaza, unde echipa salontană a participat cu un lot de 6 sportivi, însoțiți de antrenorii Teodor și Sebastian Silaghi.

La o săptămână după, salontanii au luat parte și la turneuul de la Debrecen, dotat cu Cupa Regională, unde antrenorii Teodor și Sebastian Silaghi Teodor, împreună cu instructorul sportiv Ioan Duma au însoțit lotul format din 7 boxeri, 4 fiind declarați învingatori. Este vorba despre Adelin Bulboaca, la categoria 63 kg, Lara Nagy, la 46 kg, Bogdan Cioară, la 54 kg și Vas Norbert, în limitele categoriei 49 kg.

Săptămâna aceasta, profitând de vacanța intersemestriala, clubul bihorean desfășoară un cantonament la Salonta, cu recuperare la ștrandul termal Mădăras, iar în acest week-end are loc un antrenament comun cu echipa Voința Satu Mare.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *