Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul a jucat amical cu Național Sebiș și urmează cu Sănătatea Cluj


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au susținut sâmbătă, la Salonta, pe terenul sintetic, o nouă partidă amicală din această perioadă a pregătirilor. Elevii antrenorului Cristian Lupuț au primit replica arădenilor de la Național Sebiș, echipă situată pe primul loc în Seria a IV-a a Ligii a III-a.

Deși au debutat mai slab și au permis adversarului să deschidă scorul, jucătorii echipei orădene au câștigat pe deplin meritat jocul, cu scorul de 3-2, după ce la pazuă s-a consemnat egalitate totuși, 1-1.

Echipa din Sebiș a marcat mai întâi, prin Velici în minutul 25, dar până la pazuză „luceferii” au restabilit egalitatea, înscriind prin nou-venitul Marius Matei, chiar în minutul 45.

În partea a doua, echipa bihoreană a atacat mai mult, iar M. Matei și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, după ce a înscris în minutul 53 din penalty, după un henț în careu al arădenilor.

În minutul 61, tânărul Miholca a urcat scorul la 3-1 pentru Luceafărul, pentru ca până la final, în minutul 82, Kilin s-ă puncteze și pentru Național Sebiș, stabilind scorul final, 3-2.

În următorul joc, al cincilea amical al iernii, Luceafărul va evolua, miercuri, 15 februarie, de la ora 13, în deplasare, cu Sănătatea Cluj.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *