Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Autoturisme de serviciu, nou-intrate în dotarea polițiștilor bihoreni


Miercuri, 6 iunie, polițiștii bihoreni au preluat 13 autoturisme noi, marca Dacia Logan 0,9 Tce, repartizate Inspectoratului de Poliție Județean Bihor de Inspectoratul General al Poliției Române.

Autoturismele nou-sosite în parcul auto al Poliției Bihorene reduc deficitul de autovehicule de la nivelul structurilor operative, în dotarea cărora vor intra pentru a fi folosite în activităţile zilnice și vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi a gradului de siguranţă al cetăţenilor. 11 dintre acestea vor fi repartizate la posturile rurale de poliție din județul Bihor, iar alte două vor fi distribuite structurii de poliție rutieră.

Noile autoturisme intrate în dotarea polițiștilor bihoreni sunt modele cu patru uși, echipate cu motor pe benzină, având capacitatea de 900 cm cubi şi 90 de cai putere.

Toate autospecialele sunt inscripționate, au rampe de semnalizare acustice și optice, un set de roți suplimentar cu pneuri de iarnă și roată de rezervă, prize pentru stații și acumulatori suplimentari.

Autoturismele au număr de înmatriculare provizoriu, urmând a fi înmatriculate pe Inspectoratul de Poliție Județean Bihor.

Alina Dinu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *