Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Bani Europeni pentru noul Centru de Afaceri Oradea


Vineri, 26 octombrie 2012, la ora 15, va avea loc ceremonia de inaugurare a Centrului de Afaceri ROMCOM, situat în Oradea, str. Gh. Doja, nr. 49/A.

Centrul de Afaceri ROMCOM se vrea o structură de sprijinire a afacerilor mici şi mijlocii din judeţul Bihor, care va grupa sub acelaşi acoperiş mai mulţi furnizori de servicii pentru afaceri. Investiţia în Centrul de Afaceri ROMCOM a fost cofinanţată prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului prin Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

ROMCOM furnizează de peste 20 de ani soluţii de dezvoltare pentru afacerile mici şi mijlocii din România prin servicii de finanţare, consultanţă şi training. În acest timp peste 1200 de proiecte de afaceri au fost spijinite, contribuind la crearea şi susţinerea a peste 6000 locuri de munca, şi accesul la finanţare nerambursabilă pentru aproximativ 500 de proiecte de investiţii.

La eveniment sunt prezenţi Primarul, Ilie Bolojan, reprezentanţi ai autorităţilor locale, investitori străini  şi domnul Mario Brühlmann, preşedintele ROMCOM şi expert în dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii din economile emergente şi autorul cărţii, Cele 10 Porunci pentru Întreprinzători,  tradusă şi în limba română. De asemenea, vor participa peste 80 de oameni de afaceri şi întreprinzători din Bihor şi din Transilvania şi reprezentanţi ai mass-media locală.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *