Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschet pentru Andreas, un copil care dorește să se bucure de viață


În ultimii ani, a devenit o tradiție a comunității orădene să se mobilizeze și să ajute pe cel din preajmă. În ultimii ani am dedicat mai multe meciuri pentru ajutorarea unor persoane ale comunității locale. Printre cele avute în ultima perioadă, se numără și Andreas. O poveste a unui băiețel care se luptă pentru fiecare secundă în care poate sta pe propriile picioare. L-am ajutat împreună de două ori să își continue tratamentul și sperăm prin mărinimia dumneavoastră să îl ajutăm și în continuare.

Astfel, la meciul amical de sâmbătă (16 septembrie), în compania celor de la Kosice, cu intrare liberă, publicul este invitat să ajute la salvarea unei vieți. Sunt amplasate urne speciale pentru donații, care îl ajută consistent pe Andreas să-și urmeze tratamentul.

„Faptul că CSM CSU, alături de comunitatea orădeană au fost alături de noi, organizând două meciuri caritabile de strângere de fonduri pentru băiețelul nostru Andreas au fost un real ajutor în recuperarea lui. Primul eveniment la care s-a strâns suma de 9000 de lei a reușit să acopere jumătate din sesiunea de recuperare a lui Andreas la o clinică de recuperare din Barcelona. Cel de-al doilea eveniment a reușit să strângă 8500 de lei, pe care i-am alocat costurilor necesare operației lui Andreas din noiembrie 2016, operație de miofasciatomie, care a costat 6500 de euro și s-a realizat la aceeași clinică din Barcelona”, au afirmat părinții.

Andreas este un băiețel de 5 ani cu paralizie cerebrală recuperabilă, sesiunile de recuperare de la Barcelona fiind completate de 4 sesiuni zilnice de terapie acasă. Costurile unor sesiuni de recuperare de 2 săptămâni la clinica din Spania, cu deplasare și cazare ajung la 4500 de euro.

”În prezent Andreas poate să se susțină în șezut timp de 11 secunde, să stea în picioare timp de 3 secunde și să se ridice din șezut în picioare susținut, preț de 15 secunde. Pentru el sunt secunde prețioase, iar pentru asta nu putem decât să mulțumim infinit CSMului și comunității orădene pentru tot sprijinul oferit” ne-au declarat părinții copilului.

Mulțumiri adresează Andreas și părinții Loredana și Tiberiu !

Adrian Micinic, CSM Oradea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *