Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbalistele de la CSU CSM Oradea învinse acasă, de Rapid București


Baschetbalistele de la CSU CSM Oradea au pierdut jocul pe care l-au susținut miercuri pe teren propriu, în compania celor de la Rapid București, în Grupa valorică B din cadrul Ligii Naționale.

Jocul, care s-a desfășurat la Arena Antonio Alexe, s-a încheiat cu scorul de 73-70 în favoarea bucureștencelor.

După cum o arată și scorul, partida a fost echilibrată, cu dese răsturnări de situație pe tabela de marcaj. Orădencele au început ceva mai bine și și-au adjudecat primul sfert cu scorul de 20-17, însă Rapid a recuperat și a intrat în avantaj la vestiare, scorul la jumătatea confruntării fiind 34-32 pentru oaspete.

Situația s-a repetat și-n jumătatea a doua a disputei, când CSU CSM a revenit la conducere și a câștigat sfertul III, ceea ce a făcut ca în ultima pauză să se intre cu scorul de 53-51 în favoarea orădencelor.

Foarte echilibrate, ultimele zece minute ale jocului au adus din nou mai multe răsturări de situație pe tabelă, dar și de trei ori scor egal. Totuși, pe final, bucureștencele au reușit să se desprindă la trei puncte. CSU CSM a replicat însă imediat, prin Gavra și a avut posibilitatea să treacă la conducere, dar Mititelu a ratat pe final de atac. De cealaltă parte, Burlakova a transformat două libere și a adus din nou Rapidul la trei puncte în avantaj. Chiar în ultima secundă, formația bihoreană a avut ocazia să egaleze, dar aruncarea de trei puncte a Ruxandrei Chiș a fost imprecisă și jocul s-a încheiat cu victoria la trei puncte a giuleștencelor, scor 73-70.

De la CSU CSM Oradea, principala marcatoare în acest joc a fost Nicoleta Mititelu, care a înscris 20 puncte. Au urmat-o: Ioana Gavra cu 18 puncte și Anisia Croitoru, cu 12 puncte.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *