Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliști de la CSM CSU Oradea, 2 jocuri de pregătire, la Timișoara


Baschetbaliști de la CSM CSU Oradea își continuă în acest sfârșit de săptămână seria jocurilor amicale din această vară, Astfel, ei s-au deplasat la Timișoara, acolo unde, vineri și sâmbătă, vor susține două jocuri de pregătire, premergătoare startului oficial al sezonului competițional 2017-2018. Mai exact, formația antrenată de Cristian Achim va lua statul la Cupa Timișoara.

Organizatorii au anunțat faptul că alături de „leii roșii” și de formația gazdă, BC SCM Timișoara, la turneu vor mai participa BC CSU Sibiu șidin Serbia.

Echipa orădeană va juca în meciul de deschidere al turneului. Acesta este programat a se desfășura vineri, de la ora 17.00, în compania sârbilor de la KK Vrsac. În celălalt meci al primei zile de turneu se vor duela BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu.

Cel de-al doilea meci al „roș-albaștrilor” bihoreni se va desfășura sâmbătă. Adversarul și ora de începere a acestuia vor fi stabilite însă în funcție de rezultatele consemnate în jocurile de vineri.

Clubul bihorean reamintește suporterilor că următorul meci pe teren propriu al CSM CSU Oradea va fi tot unul de pregătire. Adversar va fi formația maghiară Szolnok Olaj KK, iar confruntarea va avea loc miercuri, 13 septembrie, cu începere de la ora 19, la Arena Antonio Alexe.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *