Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea, a doua victorie cu BC SCM Timiș


După un meci foarte disputat și tensionat, în bună măsură, baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au obţinut, joi seară, a doua victorie în fața echipei BC SCM Timișoara, în sferturile de finală ale Ligii Naţionale.

Foarte dererminați să-și ia revanșa, după înfrângerea de marți seara, bănățenii au pus din nou probleme serioase orădenilor, dar până la urmă, „și cu ajutorul publicului”, după cum a declarat, antrenorul Cristian Achim, bihorenii s-au impus la o diferență de patru puncte, cu 85-81, făcând un nou pas important pentru calificarea în semifinale.

Principalul marcator al orădenilor a fost în partida de joi seara de la Arena Antonio Alexe, Sean Barnette, cu 21 de puncte. L-au urmat: Andrei Mandache, cu 14 puncte, Titus Nicoară, cu 12, Wiliam Franklin, cu 11 și Muhamed Pasalic, autor a 10 puncte.

De la timișoreni, cel mai eficace a fost căpitanul Mladen Jeremic, cu 19 puncte, secondat de Milos Komatina și Adrian Diaz, cu câte 16 puncte.

La întâlnirile directe Oradea conduce acum cu 2-0 și mai are nevoie de un singur succes pentru a se califica în semifinale. Următoarele două dispute sunt programate la Timișoara, săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 17:30 și vineri, de la ora 18.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *