Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea, locul al III-lea la ”Cupa Timișoara„


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au ocupat locul al III-lea, la turneul amical dotat cu Cupa Timișoara. Astfel, sâmbătă, bihorenii au câștigat cel de-al doilea meci pe care l-au susținut la acest turneu internațional de la Timișoara. „Roș-albaștrii„ au învins echipa gazdă, BC SCM Timișoara, cu scorul de 87-86, în finala mică a competiției care a avut loc la Sala Constantin Jude.

Jocul a fost foarte echilibrat, orădenii impunându-se la limită, după ce, pe sferturi s-a consemnat: 25-17, 16-18, 15-22 și 31-29.

După cum notează și site-ul clubului bihorean, similar primului meci susținut vineri, CSM-ul a început partida foarte bine și a încheiat repriza în avantaj. Lucrurile s-au schimbat însă în sfertul III, pe parcursul căruia orădenii au cedat inițiativa pe tabela de marcaj. Finalul partidei a fost însă foarte echilibrat, fiind adjudecat până la urmă totuși de „leii roșii”, cu scorul de 87-86.

Dacă vineri, „roș-albaștrii” au irosit un avantaj de 20 de puncte, de această dată ei condus cu 13 puncte, scor 48-35, consemnat în debutul reprizei secunde. Acesta a fost irosit însă prin intermediul unui parțial de 0-15, la capătul căruia echipa din Timișoara a ajuns să conducă cu 54-51.

În acest joc, Obie Trotter a fost principalul marcator pentru CSM, cu 20 de puncte. El a avut și 4 recuperări și 3 pase decisive. L-a urmat Nemanja Milosevic cu 18 puncte și 4 recuperări, Martin Zeno cu 15 puncte și 5 pase decisive, iar Goran Gajovic a înscris 13 puncte și a avut 5 recuperări.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *