Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea, calificați în semifinalele Ligii Naționale


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea s-au calificat în semifinalele campionatului Ligii Naționale, ediția 2017-2018, după ce vineri seara s-au impus și-n meciul al patrulea al sferturilor, cu BCM U FC Argeș.Desfășurată în Sala Trivale din Pitești, partida a fost adjudecată de elevii antrenorului Cristian Achim, care s-au impus cu scorul de 74-67. Totuși, scorul nu reflectă foaarte bine diferența dintre cele două echipe, meciul fiind mult mai disputat și echilibrat, doar că finalul a fost foarte bine gestionat de bihorenii.

Astfel, după ce au pierdut chiar pe teren prima dispută, orădenii au revenit și le-au câștogat pe următoarele trei, impunându-se la general cu 3-1 în fața argeșenilor și făcând din nou pasul către penultimul act.

Cei mai buni marcatori ai bihorenilor au fost vineri seara Sean Denison, autor a 16 puncte, și Goran Gajovic, cu 15 puncte. I-au urmat: A. Mandache, cu 11 puncte, A. Valeika, cu 9 puncte, V. Kariniauskas și K. Richard, cu câte 8 puncte, M. Zeno, cu 5 puncte și B. Țîbîrnă, autor a 2 puncte.

De la piteșteni, cel mai eficient a fost P. Troupe, cu 20 de puncte înscrise, secondat de A. Agafonov, cu 14 puncte.

În semifinale, CSM CSU Oradea va întâlni echipa BC CSU Sibiu, care s-a impus cu 3-0 la general în întâlnirile directe din sferturile de finală cu BC SCM U Craiova.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *