Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea joacă cu Steaua, meciurile 3 și 4


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au făcut deplasarea în acest sfârșit de săptămână la București, acolo unde, duminică și marți, dispută partidele cu numerele 3 și 4 din finala campionatului Ligii Naționale, în compania celor de la CSM Steaua EximBank.

Meciul cu numărul 3 este programat duminică seara, de la ora 18, la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu din Capitală, iar partida a 4-a va avea loc marți seara, de la ora 20, în aceași locație.

Vă remintim că după primele două dispute, care au avut loc la Arena „Antonio Alexe” din Oradea, raportul întâlnirilor directe dintre cele două combatante este egal, 1-1, CSM CSU impunându-se în primul joc, iar steliștii câștigând meciul al doilea.

Cât privește meciul al 4-lea al finalei Ligii Naționale de baschet masculin, cel de marți seara, conducătorii clubului orădean anunță că acesta va putea fi urmărit în transmisiune directă prin intermediul unui ecran de mari dimensiuni în Piața Unirii din Oradea.

„Iubitorii baschetului din Oradea, suporterii CSM CSU Oradea, sunt așteptați cu drag în Piața Unirii în cursul serii de marți (12.06), la ora 20, unde vor putea urmări împreună un meci extrem de important în cursa pentru titlul național”, anunță clubul orădean, pe site-ul oficial.

De menționat însă că meciul al 3-lea dintre CSM Steaua EximBank București și CSM CSU Oradea, de duminică, de la ora 18, „nu va putea fi proiectat în Piața Unirii întrucât locația este ocupată de un alt eveniment, rezervat cu câteva luni în urmă”, după cum mai precizează aceași sursă.

Atât jocul al treilea, cât și cel de-al patrulea al finalei Ligii Naționale de baschet masculin sunt transmise în direct la DigiSport.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *