Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea se pregătesc de cupele europene


După eșecul de la Craiova, formația bihoreană de baschet masculin CSM CSU Oradea revine pe teren propriu și își îndreaptă acum din atenția asupra confruntărilor din cupele europene. Mai exact, „leii roșii” se pregătesc de jocul de miercuri seara, de pe teren propriu, din compania formației turce Sakarya BSB.

Partida, care contează pentru etapa a III-a a Grupei A din cadrul FIBA Europe Cup, se desfășoară cu începere de la ora 19, la Arena „Antonio Alexe”.

Deși se anunță un meci extrem de dificil, în compania unei formații provenite dintr-un campionat puternic și care vine după două victorii obținute în deplasare pe parcursul săptămânii precedente, una în Germania, iar cealaltă pe terenul lui Anadolu Efes Istanbul, deținătoarea Cupei Turciei și echipă angrenată în Euroliga masculină, elevii lui Cristian Achim își doresc reabilitarea în fața propriilor suporteri, după eșecurile din ultimele partide.

Înfrângerea de la Craiova, din jocul de campionat de duminică, i-a dezamăgit pe fanii „roș-albaștrilor”, care așteaptă acum o altă atitudine din partea favoriților, partida de miercuri seara fiind un bun prilej de reabilitare.

Până în prezent, CSM CSU Oradea nu are vreo victorie în actuala ediție a FIBA Europe Cup, fiind învinsă atât în prima etapă, cât și-n cea de-a doua.

Jocul CSM CSU Oradea – Sakarya BSB va putea fi urmărit și pe micul ecran, în transmisiunea în direct a celor de la Digi Sport.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *