Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbalistul Martin Zeno, inactiv 4 luni după accident (până-n mai)


Martin Zeno, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei orădene de baschet masculin CSM CSU, a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi în cursul zilei de luni, după ce suferise o nouă accidentare la meciul cu CSM Steaua București, ultimul din anul calendaristic 2017.

Potrivit medicilor, citați de site-ul clubului bihorean, perioada de inactivitate a lui Zeno va fi de aproximativ patru luni. În aceste condiții, conducerea clubului CSM și staff-ul tehnic speră ca baschetbalistul, în vârstă de 32 ani, să revină în playoff-ul campionatului Ligii Naționale, din mai.

De menționat că Zeno a început sezonul 2017-2018 cu o accidentare la genunchi. Aceasta s-a consemnat în partida cu Balkan Botevgrad, în data 20 septembrie 2017, în prima manșă a turului preliminar din FIBA Europe Cup. Atunci, în urma analizelor medicale efectuate și a consoltării opiniilor mai multor medici, s-a decis asupra unui program de recuperare fără intervenție chirurgicală.

Jucătorul american a revenit pe parchet în data de 17 decembrie, dar a suferit o accidentare la genunchi, în altă zonă, pe 28 decembrie. El a jucat trei meciuri, accidentându-se în cel din urmă.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *