Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Bihorenii, medalie de aur, la Campionatele Balcanice de judo U18, din Bosnia


În perioada 1-3 iunie, în localitatea Bihac din Bosnia Herțegovina, s-au desfășurat Campionatele Balcanice de judo, competiție rezervată cadeților (sportivi sub 18 ani).

La întreceri, judo-ul orădean a fost reprezentat de patru sportivi, legitimați la Liberty LPS-CSS Oradea, pregătiți și însoțiți de profesorul Emil Morar.

În urma evoluțiilor avute, bihorenii au obținut o medalie de aur, implicit și un titlu de campion balcanic, două locuri 5 și un loc 7.

Principala performanță a realizat-o Alex George Creț, care, în cadrul categoriei 81 kg, a obținut locul I, intrând astfel în posesia medaliei de aur și a titlului de campion balcanic.

David Fodor, la 73 kg, și Alexandru Popa, în cadrul categoriei 60 kg, au ocupat doar locul 5, fiind învinși în semifinale și, apoi, în finalele mici, pentru locul al 3-lea.

La rândul său, Tudor Blahuța, în cadrul categoriei 90 kg, s-a situat pe locul al 7-lea.

De menționat că Alex George Creț a avut din nou o evoluție bună, în limitele categoriei 81 kg, el învingându-și clar toți adversarii întâlniți, în ciuda faptului că se află într-o perioadă mai grea de pregătire, cu o luna înainte de Campionatele Europene de Judo Cadeți, care se vor desfășura la Sarajevo.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *