Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Bihorenilor li se restituite taxa de primă înmatriculare până la 31 august 2018


Toate persoanele fizice şi juridice care au achitat taxe de primă înmatriculare în ultimii 10 ani, indiferent de denumirea acestora, îşi vor primi banii înapoi, in aceasta vara, a anuntat directorul adjunct al Finanţelor Publice Bihor, Marius Fandly.

Potrivit OUG nr. 52/2017, contribuabilii care au achitat taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule şi timbrul de mediu pentru autovehicule pot solicita restituirea sumelor până la data de 31 august 2018 prin depunerea la organul fiscal competent a cererii de restituire.

La nivelul AJFP Bihor sunt înregistrate 27.921 de cereri de restituire pentru o valoare totala de 64 mil. Lei. Institutia a transmis la Agenţia Fondului de Mediu până în prezent 12.192 de cereri, valoarea totală a acestor cereri ridicându-se la 28,7 mil. Lei

Deocamdată, sumele primite de la Agenţia Fondului de mediu sunt de 16,8 milioane lei, reprezentând 58,54% din sumele solicitate.

sursa: oradeaindirect 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *