Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Bihorul, pe locul al II-lea în țară, la proiectele de infrastructură


Peste 2.700 de proiecte verificate din domeniul industrial au susținut industria construcțiilor în perioada 1 mai 2017 – 1 mai 2018.

Potrivit unui studiu desfășurat de IBC Focus, lider de piață în monitorizarea și publicarea șantierelor active din România, halele de depozitare, cele de producție și spațiile logistice au fost la mare cerere și au cumulat o valoare totală estimată de 14,5 miliarde de lei.

Potrivit cifrelor oferite de asistența virtuală de ofertare pentru șantiere și proiecte, Victa.ro, domeniul industrial este cel mai bine reprezentat în județele: București-Ilfov (218 proiecte), Bihor (210 proiecte) și Brașov (120 proiecte). În ceea ce privesc resursele financiare, deși există județe cu mai multe investiții, identificăm diferențe mari la valoarea și suprafața medie a investițiilor. Astfel, există județe cu un număr mai mic de șantiere, dar cu valoare și suprafață mai mari. Un astfel de caz este județul Maramureș care pe parcursul perioadei analizate a însumat un număr total de 54 de proiecte cu o valoare estimată 1.29 mld RON, județului revenindu-i astfel un loc în top 3 la nivel de distribuție valorică a șantierelor.

Totodată, în lista firmelor active în domeniu se regăsesc unele din cele mai importante nume din piață. Câțiva din antreprenorii generali care s-au focusat în perioada menționată pe domeniul industrial sunt: CON-A (39% din totalul de lucrări realizate au fost în domeniul industrial), Tama KO Development (72% din totalul de lucrări au fost realizate în domeniul industrial), COSTA V.O:C Impex (49% din totalul de lucrări au fost realizate în domeniul industrial), Flodor Transcom (56% din totalul de lucrări au fost realizate în domeniul industrial) și Kesz Epito Es Szerelo (43% din totalul de lucrări au fost realizate în domeniul industrial).

De cealaltă parte a baricadei, în cazul firmelor de arhitectură și proiectare, câteva din firmele care se regăsesc în top sunt: Contemporan Proiect, Europroiect Timișoara, Subcontrol. GT Arhitect și OOPY Arhitectura.

IBC Focus, agenție de marketing în domeniul construcțiilor, are drept scop principal furnizarea de cereri de ofertă către companiile care vând materiale sau servicii în construcții. Adiacent serviciilor de promovare și obținere de leaduri, IBC Focus deține cele mai complexe baze de date cu șantierele active din România și are o experiență pe piață de peste 12 ani.

sursa: infooradea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *