Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

”Bijuterii muzicale” cu acorduri de chitare, la Muzeul Aurel Lazăr


Miercuri, 29 noiembrie 2017, la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr” (Str. Aurel Lazăr nr. 13) are loc, de la ora 18, o nouă Serată cu Bijuterii muzicale. Sub genericul ”Acorduri de chitare”, această ediție îi readuce în fața publicului orădean pe Orosz David, câștigător al Premiului I în 2015 la concursurile internaționale: „Transilvania” din Cluj-Napoca, „Eduard Pamfil” din București și pe Tudor Gliga.

Duo-ul celor doi a deschis Concertul renumitului Al-Di-Meola, în cadrul Festivalului Internațional de Chitară din Târgu-Mureș în vara anului 2015. Anul acesta cei doi au debutat ca soliști, cu Filarmonica din Târgu-Mureș, unde au interpretat Dublu concert de Antonio Vivaldi.

Pe lista programului figurează lucrări ale autorilor: J.S. Bach, Maximo Diego-Pujol, P.I. Ceaikovski, B. Bartók, Manuel de Falla, A. Piazzola, A. York.

Periplul prin lumea emoțiilor va fi realizat de actrița Gabriela Codrea, ce va întregi atmosfera evenimentului.

Seratele se desfășoară cu sprijinul Asociației „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor”, alături de care organizăm strângerea de fonduri, din donații, pentru tineri cu grave probleme de sănătate, ce au realmente nevoie de a fi tămăduiți, atât sufletește, cât și din punct de vedere fizic.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *