Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

C.S. Diosig a pierdut cu 1-0, jocul retur, în barajul cu Șoimii Lipova


Fotbaliștii de la CS Diosig au pierdut sâmbătă jocul retur din județul Arad, pentru promovarea în Liga a III-a, la Zăbrani, în fața celor de la Șoimii Lipova.

Spre deosebire de meciul tur, de la Diosig, de sâmbăta trecută, când s-au făcut de râs, pierzând cu 1-6, de această dată elevii antrenorului Zoltan Vig au ținut în șah echipa arădeană până în minutul 62, când s-a marcat singurul gol.

Șoimii au reușit să înscrie prin atacantul Andrei Vasinc și astfel să se impună la limită cu 1-0.

Totuși, bihorenii s-au prezentat bine la acest joc, în pofida absențelor importante. În prima repriză partida a fost echilibrată, cu câteva ocazii bune și pentru jucătorii de la Diosig, în timp ce în partea a doua, gazdele au reușit să înscrie unicul gol al disputei și astfel să-și asigure o victorie și-n fața propriilor suporteri, veniți să sărbătorească promovarea.

Pe lângă Florin Lazăr, care a absentat și sâmbăta trecută, de această dată anttrenorul Zoltan Vig nu s-a putut baza nici pe serviciile altor trei jucători experimentați, Sfârlea, Gado și Jurcă. În total, de altfel, bihorenii au avut pe lista de rezerve doar trei jucători de câmp.

Cu toate acestea, fotbaliștii echipei din Diosig s-a bătut de la egal la egal cu adversara sa, ratât și unele ocazii importante.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *