Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

”Călători în bascheți”


Studenții Departamentului de Jurnalism al Universității din Oradea au avut șansa unui dialog interesant și util cu Laura Vereha și Sebastian Secan, deținătorii unuia dintre cele mai populare bloguri de călătorie din România, calatoriinbascheti.ro și al celui mai popular cont românesc de călătorii de pe Tik Tok.

În cadrul seminarului „Managementul instituțiilor mass-media”, studenții din anul III de la Jurnalism au primit o sumedenie de sfaturi din partea celor doi bloggeri profesioniști. „Nu mai aștepta, apucă-te de treabă” este, probabil, cel mai util îndemn pentru viitorii gazetari.

Dr. Carmen Ungur Brehoi, cadru didactic asociat la Departamentul de Jurnalism, a mai adăugat că invitații studenților ei au răspuns unor întrebări cât se poate de concrete: „Cum ne adresăm publicului cititor, cum alegem subiectele, cum finanțăm un blog etc.? Nu pot decât să sper că fost o întâlnire utilă. Mai ales pentru acei studenți care mi-au spus că cochetează, de ceva timp, cu ideea de a-și crea propriul blog”.

 

Florin BUDEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *