Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Căpitanul Andrei Mandache a plecat de la echipa de baschet CSM CSU Oradea


Campioana României la baschet masculin CSM CSU Oradea s-a despărțit miercuri de căpitanul din ultimul sezon, Andrei Mandache.

Primul care a anunțat despărțirea de echipa bihoreană a fost chiar jucătorul arădean, care a postat pe pagina sa de facebook anunțul, având totuși și un mesaj emoționant către suporteri.

„Acum 3 săptămâni am avut o întâlnire cu domnul Șerban Sere care mi-a comunicat oficial că nu mai putem continua colaborarea. Aș dori să îi mulțumesc în primul rând pentru că și-a găsit timpul necesar pentru a-mi comunica față în față acest lucru, dar și pentru că mi-a demonstrat încă odată că pe lângă faptul că este un președinte care ține la jucătorii lui este și un OM cu un caracter puternic, care m-a respectat atât pe mine cât și munca mea depusa în cadrul echipei. Visul de a mă întoarce în Oradea, echipa cu care m-am lansat în liga națională a devenit realitate datorită acestui om minunat, care a căutat soluții in repetate rânduri de a mă duce înapoi. Din păcate, orice început are și un sfârșit, sau orice vis frumos se termină mai repede decât ne dorim noi să se întâmple… Oradea este singura echipa din țară pentru care am fost dispus mereu să renunț la pretenții deoarece am considerat că sunt acasă!Îmi pare rău că trebuie sa mă despart de voi, de oraș dar vreau și cred că Dumnezeu are un plan mai bun pentru mine și familia mea”, a precizat, printre altele, Andrei Mandache.

O oră mai târziu a replicat și echipa bihoreană, postând informația pe aceași rețea de socializare.

„Pentru fiecare seară în care ai închis sala, stând în plus după antrenamente. Fie singur, cu sutele – miile tale aruncări la coș – Fie cu Meluț, Fome sau Bobe încercând să ajuți noile generații, să le inspiri pasiunea ta pentru baschet și să le induci puțin din profesionalismul desăvârșit pe care îl ai. Pentru fiecare minut pe care l-ai petrecut cu suporterii. Fiindcă de multe ori după meciuri nu plecai acasă până nu îți făceai poze cu fiecare suporter care îți cerea asta. Iar dragostea ta pentru suporteri se întoarce tot cu dragoste. Pentru că ți-ai lăsat dăruirea și ambiția pe parchet în cei mai frumoși ani ai baschetului orădean….Mulțumim pentru omul care ești. Unul minunat, alături de care ne-a făcut mereu plăcere să fim aproape în acești 3 ani. Și cu siguranță o să ne întâlnim zâmbitori, cu gânduri bune și de acum înainte. Îți urăm mult succes și te așteptăm de fiecare dată cu brațele deschise în orașul pe care l-ai considerat acasă!”, au precizat și reprezentanții clubului CSM pe pagina de facebook.

Astfel, Andrei Mandache nu a mai intrat în vederile tactice ale staff-ului echipei orădene pentru noul sezon. Până în prezent, lotul CSM-ului îi cuprinde sigur pentru următorul an competițional pe: Sean Denison, Kris Richard, Bobe Nicolescu și Giordan Watson, jucători care au semnat deja contracte cu campioana României. În următoarele zile se așteaptă și alte nume care să completeze echipa orădeană pentru bătăliile din sezonul 2018-2019.

Florin Mihalca

2 Responses “Căpitanul Andrei Mandache a plecat de la echipa de baschet CSM CSU Oradea”

  1. Lena
    iulie 13, 2018 at 10:31 am

    Asta e ca și gazeta sporturilor? E ziar de sport ca a lui Ioanitoaia?

  2. dinicu
    iulie 13, 2018 at 9:12 pm

    Nu este Gazeta Sporturilor după cum precizați, iar dacă nu ați sesizat diferența e regretabil. Faceți precizări concrete despre nemulțumirea dvs. Un material de presă sportivă este un fapt petrecut și nu un comentariu părtinitor. Așteptăm argumente pertinente ale dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *