Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Campionatul de fotbal al Ligii a IV-a, Bihor, s-a încheiat


Sâmbătă 9 iunie „s-a tras cortina” peste ediția 2017-2018 a campionatului Ligii a IV-a Bihor la fotbal.

Scăpată în câștigătoare încă cu multe etape înainte de final, formația CSC Sânmartin și-a permis luxul să evolueze relaxat și să piardă ultimul joc din competiție, deși a evoluat pe teren propriu, în compania celor de la CS Oșorhei. Scorul partidei a fost 2-4, iar echipa din Sânmartin a încheiat campionatul cu 76 de puncte, după ce în 30 de etape a acumulat 24 de victorii, a încheiat la egalitate 4 partide și a suferit 2 înfrângeri. Și golaverajul a fost unul excelent pentru noua campioană a județului Bihor, CSC Sânmartin reușind să înscrie 96 de goluri, în timp ce de primit a primit 23.

Fotbaliștii din Sânmartin au câștigat detașat campionatul, având cu 19 puncte mai mult față de ocupanta poziției secunde, Crișul Sântandrei.

Pe locurile 3 și 4 au terminat Unirea Livada și Universitatea Oradea, cu câte 53 de puncte.

Prin faptul că a câștigat campionatul și a devenit campioana județului Bihor în acest an, CSC Sânmartin și-a obținut dreptul de a participa la barajul de promovare în Liga a III-a, acolo unde se va duela cu echipa campioană a județului Maramureș, echipă care deocamdată nu a fost desemnată, urmând a se stabili printr-o dublă confruntare între Minaur Baia Mare și Bradul Vișeul de Sus.

Situate pe ultimele două locuri, CSM Olimpia Salonta și Biharea Vașcău au retrogradat în Liga a V-a.

Sezonul 2017-2018 al competițiilor de seniori organizate de AJF Bihor se va încheia totuși miercuri, 13 iunie, de la ora 17, când va avea loc finala Cupei României, faza județului Bihor. Față în față se vor afla Dacia Gepiu și Unirea Valea lui Mihai.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *