Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Campionatul Național de Ciclism XCO, rezervat copiilor, la Cisnădie


Orădenii au avut o comportare excelentă așa cum o confirmă rezultatele: Marc Bereczki a devenit campion național la Under 7 ani (sub 7 ani), Dragoș Bereczki a cucerit medalia de bronz la U9, Andrei Kocsis a obținut ”argintul” la U10, iar Cristi Bereczki a sosit al șaptelea la U11.

Concomitent, la Târnăveni, a avut loc un concurs de Maraton MTB, unde sportivii echipei orădene CarcCover Racing Team au fost printre protagoniști. Astfel, David Iuhasz s-a clasat pe locul secund la categoria sa (seniori, 18-29 de ani) obținând locul al III-lea în ierarhia generală a competiției de maraton, pe traseul scurt. David a fost urmat la categoria sa de Beni Reștea, care a cucerit medalia de bronz, acesta clasându-se pe locul 12 în ierarhia generală. La clasa 30-39 de ani Flavius Mario a venit pe locul al IV-lea. O nouă performanță deosebită a fost obținută de Lupuj Noemi care, la cursa de maraton pe traseu lung, a reușit să ocupe locul al III-lea, pe podiumul de premiere.

Altfel, motocicliștii echipei orădene se pregătesc să ia startul în cursa de la București (1-3 septembrie), etapa contând pentru Campionatul ROSbk.

Victor Mihalcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *