Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Campionatul Național de Judo Juniori 4 (U 13), de la Satu Mare


Tinerii sportivi orădeni au obținut patru clasări pe podium la întrecerile Finalei Campionatului Național de Judo Juniori 4 U 13, competiție care s-a desfășurat în perioada 22-24 iunie la Satu Mare.

La întrecerile rezervate sportivilor născuți în anii 2006 și 2007 au luat parte un numar de 420 de sportivi de la 90 de cluburi din întreaga țară.

La individual, Gyoker Iasmina, de la CS Crișul Oradea, a reusit să obțină medalie de aur, devenind campioană națională la categoria 57 kg. Eleva antrenoarei Olimpia Ianc a reușit să câștige categoric, impunându-se prin ippon în toate meciurile.

De asemenea, Bianca Popa, de la LPS CSS Liberty a cucerit medalia de bronz, în cadrul categoriei 4 kg, în timp ce Patrick Petruș, tot de la LPS CSS Liberty, s-a situat al 7-lea, la categoria 55 kg.

Celelalte două clasări pe podium le-au obținut sportivii orădeni, împreună cu alți colegi de-ai lor din județele învecinte, cu echipa Euroregiunii 6 NV. A fost cucerit, astfel, bronzul, atât la feminin, cât și la masculin. Din echipa de fete au făcut parte sportivii: Pop Irina (40 kg), Popa Bianca (44 kg), Păcurar  Dessire (48 kg) și Gyoker Iasmina (+57 kg). La masculin a fost prerzent în echipă și Raț Antoniu (+ 60 kg).

Sportivii de la LPS CSS Liberty sunt pregatiti de profesorii: Olimpia Ianc, Alexandru Goncearenco și colaboratorii Alina Borza și Loredana Lascău.

Pentru tinerii judoka orădeni urmează în luna iulie Balcaniada de U 15 și U13, care vor avea loc în Muntenegru, respectiv în Grecia.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *