Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Carcover Racing Team conduce în clasamentul pe echipe a Cupei României


Sâmbătă, 4 noiembrie, la Arad pe pista Alfa, s-a desfășurat a doua etapă a Cupei Naționale de ciclocros. Cursa a avut loc în Parcul Național ”Lunca Mureșului”, în apropierea pistei de motocross Alfa. În aceste condiții s-au îmbinat perfect părțile tehnice ale pistei de motocross cu potecile pădurii din Parcul Național. Traseul a măsurat, cu aproximație, 2.5 km și a avut elemente tehnice caracteristice: pump track, urcări abrupte, fâșii de nisip, contrapante și tradiționala porțiune cu scânduri, destul de înaltă fapt care i-a determinat pe sportivi să le treacă cu bicicleta în brațe. Nu au absentat nici potecile cu noroi. Ploaia de dinaintea cursei a fost suficientă pentru ca terenul să se înmoaie și să devină ideal pentru o cursă de ciclocros.

Sportivii de la CarCover Racing Team Oradea s-au aflat printre protagoniștii din lupta pentru primele locuri. Raul Sînza a făcut o cursă spectaculoasă luptându-se pentru o poziție cât mai bună în ierarhia generală, cu Madaras Atilla, Gerhard Dumitrescu și Timotei Păcurar. În cele din urmă Sînza s-a situat pe locul al III-lea la general dar s-a impus la categoria sa de vârstă, U23.

Kecskes David a câștigat cursa amatorilor  după ce a recuperat metru cu metru pentru a reușită să-și depășească, în final adversarii direcți. În aceeași cursă Flaius Stanca a sosit pe locul 12.

Nici Lupuj Noemi nu a stat departe de medalii. S-a situat pe doi însă a preluat șefia Cupei Naționale după două etape.

Ghinionistul etapei a fost Mura Istvan, un specialist al curselor de CX. O căzătură urmată de o defecțiune tehnică l-a obligat pe orădean să abandoneze încă din primul tur de circuit.

De menționat este faptul că după derularea a două etape din Cupa României, Carcover Racing Team a preluat conducerea în clasamentul pe echipe, după ce a depășit gruparea CST Merida cu care erau la egalitate de puncte în urma rezultatelor din prima etapă.

Sâmbătă, 11 noiembrie se desfășoară etapa a treia, la Timișoara.

 Victor Mihalcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *